Bereikbaarheid Tuinen van West
Word lid van de Buurtbus
Word lid

… ontsnappen naar een nieuwe wereld

Aan de rand van Amsterdam, in de Tuinen van West ligt het multifunctionele evenemententerrein van UP Events.

Groen, inspirerend en een tikkeltje tegendraads. De verschillende binnen- en buitenmogelijkheden maken de locatie ideaal voor alle soorten bedrijfsevenementen, teamuitjes, relatie-events, congressen, trainingen  workshops en teambuilding. En juist de combinatie met kwalitatieve teamactiviteiten maakt deze plek zo bijzonder. Bij UP Events kom je voor de beleving. Hier voel je je snel thuis, en na afloop wil je snel terugkomen voor meer. 

UP Events is een toegankelijk bedrijf. Ze willen mensen verbinden in een inspirerende omgeving waar vrolijkheid, beleving en plezier voorop staan.
Ze zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Mensen voelen zich snel thuis, en willen na afloop weer snel terugkomen voor meer.

De locatie is sfeervol ingericht, niet te chique en passend in de omgeving. Ze gebruiken veel natuurlijke materialen en behouden zo veel mogelijk groen. Het gehele terrein willen ze dezelfde uitstraling van sportiviteitrust en plezier laten behouden. Dat is erg belangrijk voor ons, zodat iedereen, met diverse achtergronden, zich welkom voelt.
Ze zorgen voor elkaar en voor de klant, ze genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen ze altijd beter doen, elke dag! Ze worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!

Wil je meer weten over UP? Check hier wat UP Events allemaal doet aan MVO & Duurzaamheid.

’Let’s go UP’’

Recreatie
UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

Meld je aan voor de nieuwsbrief