Bereikbaarheid Tuinen van West
Word lid van de Buurtbus
Word lid

... de groenten uit Amsterdam-West

Een heel seizoen krijgen de leden wekelijks een groentepakket. De teeltmethode is bedoeld om de grond vruchtbaarder te maken en diversiteit te creëren.

Welkom op de tuin!

Aan de westrand van Amsterdam verbouwen wij, de stadsgroenteboeren, meer dan 60 verschillende groenten en meer dan 15 kruiden voor de lokale gemeenschap en de leden van onze Community Supported Agriculture (CSA). De boerderij is klein, en toch produceren we een aanzienlijke hoeveelheid voedsel met behulp van bio-intensieve technieken. We zorgen dat de grond vruchtbaar en gezond is door het gebruik van compost, groenbemesters, en de vele andere ingenieuze manieren die de natuur biedt om de kwaliteit van de grond te verbeteren.

Door de gemeenschap ondersteunde landbouw

Community Supported Agriculture (CSA) is precies wat het zegt. Jij als lid ondersteunt zowel de boeren (ons) als de gemeenschap (elkaar) en een beter voedselsysteem. In ruil daarvoor beloven wij dat we er alles aan doen om er een rijk oogstjaar van te maken en elke week verse en gezonde groenten te leveren. Door lid te worden krijg je niet alleen heerlijke groenten maar steun je ons ook ideologisch en monetair om als klein duurzaam bedrijf te slagen. Doordat je vooraf je aandeel in het oogstseizoen betaalt, zorg je dat we ons kapitaal binnenkrijgen wanneer we het nodig hebben: aan het begin van het jaar, wanneer we zaden, planten en materialen inkopen. Wil je ons helpen te bewijzen dat deze vorm van landbouw een succesvol duurzaam alternatief kan zijn, doe dan mee!

Stadslandbouw en locale producten
De Stadsgroenteboer
Nico Broekhuysenweg 20
1067 HT Amsterdam

Meld je aan voor de nieuwsbrief