Één keer per maand kan je bij Het Rijk van de Keizer aanschuiven voor een verrassend 3-gangen diner met smakelijke en theatrale gerechten op hun Avond van de Chef. In het voormalige kruithuis hal F wordt vanuit een robuuste en open keuken gekookt met veelal regionale en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan oogst uit Tuinen van West, zoals Groen Hartig.
Tijdens deze avond maak je kennis met de stijl van dineren van Het Rijk van de Keizer. Gerechten worden op grote borden gepresenteerd en deze deel je met de gehele tafel. Met de meest voorkomende allergenen en dieetwensen, zoals bijvoorbeeld vegetariërs of veganisten, kan de chef rekening houden. Schuif je aan?
Jullie zijn welkom voor de borrel vanaf 17.00 uur. Bij aankomst wordt je ontvangen met een welkomstcocktail en wordt er een hapje geserveerd.
De chef kok geeft toelichting op zijn menu en het verwachte einde is rond 22.00 uur in de avond.
Welkomstdrankje, amuse en 3-gangen menu van de Chef € 49,50
Het kraakverse verrassingsmenu is inclusief welkomstdrankje en amuse bij ontvangst. Daarna volgt het 3-gangen menu aan tafel.
Reserveer je plekje via de site van Het Rijk van de Keizer!
Psssst Het Rijk van de Keizer heeft gratis parkeergelegenheid op loopafstand.