Bereikbaarheid Tuinen van West
Word lid van de Buurtbus
Word lid

3 Kavels; 3 Winnaars: maak kennis met 3 duurzame ondernemers

Sinds kort zijn Tuinen van West 3 duurzame ondernemers rijker. Zij schreven zich in op de 3 kavels die de gemeente ter beschikking stelde. 

Tuinen van West is een (stads)landbouw- en recreatiegebied aan de rand van Nieuw-West. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen, picknicken in de natuur en genieten van kunst en cultuur. Ook zijn er veel bijzondere bedrijven in het gebied. De gemeente zocht ondernemers die echt passen in de gedachte van de Tuinen van West. Ze moeten iets te maken hebben met duurzaamheid en recreatie of voedselproductie. Nu zijn de ondernemers voor de 3 kavels bekend.

De gemeente Amsterdam had een Tender en prijsvraag uitgeschreven voor 3 kavels in Tuinen van West in de Osdorperbinnenpolder waar ondernemers een stadslandbouw-, dagrecreatie- of horecabedrijf kunnen beginnen.

De nieuwe eigenaren van de kavels 11, 12 en 13 stellen zich aan u voor.

Natuurlijke kleurstoffen voor textiel: boroatelier.nl  

Biologische snijbloemen: wildebloemenamsterdam.nl

Pizza’s uit de polder: thepizzavagabond.nl 

Meld je aan voor de nieuwsbrief