Bereikbaarheid Tuinen van West
Word lid van de Buurtbus
Word lid

Een enthousiasmerende netwerkborrel 

Zóveel ondernemers in zó’n mooi gebied; dat moet tot geweldige ideeën kunnen leiden.

Dat was een van de redenen om een aantal jaar geleden de ondernemersvereniging op te richten. We wilden niet alleen de belangen van de ondernemers in het gebied behartigen, maar ook zorgen dat er een plaats ontstond waar mooie initiatieven en creatieve denkers samen konden konen.

Eens in de zoveel tijd organiseert de ondernemersvereniging daarom een netwerkborrel, om relaties te onderhouden en ideeën uit te wisselen. De laatste netwerkborrel van 2023 bij Ferry en Christel bruiste van die energie. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes ontstonden interessante gesprekken en enthousiasmerende plannen. Voor veel herhaling vatbaar dus! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief